EHBO Vereniging Lemelerveld

Aanvraag lidmaatschap EHBO-vereniging Lemelerveld

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden.

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze vereniging en wil je graag d.m.v. de door ons aangeboden herhalingslessen jou diploma geldig houden. Je bent van harte welkom!!

Aanvraagformulier Lidmaatschap EHBO-vereniging Lemelerveld

 

Aanvraag van Evenementen

Jaarlijks staan veel van onze vrijwilligers als EHBO-er paraat bij diverse evenementen. Deze zogenoemde ‘langs de lijn’ diensten worden verzorgd door ervaren EHBO-ers die met de nodige hulpmiddelen (verbandkoffers, AED enz.) op pad gaan om eerste hulp verlenen waar dat maar noodzakelijk is. 

Indien noodzakelijk kunnen wij onze mobiele unit inzetten als behandelruimte.
De kosten voor de huur van de unit bedraagt €30,- per dag.


Voor het aanvragen van de Langs-de-Lijn Diensten vult u het Aanvraagformulier Evenementen in en dient u akkoord te gaan met de Voorwaarden en Aandachtspunten. U stuurt het gescande document per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of neem telefonisch contact op met Ria de Groot 06-12931605

 

Donateursactie EHBO

Er zijn heel veel ingevulde formulieren ontvangen voor het jaarlijks automatisch laten incasseren van de donatie.
De EHBO is hier erg blij! Heeft u de EHBO-er gemist, dan kunt u via onderstaande link alsnog een formulier downloaden om de EHBO jaarlijks met een bedrag te steunen.

Machtigingsformulier jaarlijkse donatie

Donateursactie 2015 en daarna...

Dit jaar komen de EHBO'ers voor de laatste keer bij u aan de deur voor de jaarlijkse dontateursactie.
Niet omdat deze actie stopt, maar omdat wij deze op een andere manier gaan invullen.

We komen nog éénmaal bij u langs om toestemming te vragen voor een jaarlijkse éénmalige incasso. 
Vanwege de verdwenen mogelijkheid om het geld af te stortenbij de bank en het feit dat de meeste mensen niet meer zitten te wachten op 'alweer een collectant aan de deur' hebben we daartoe besloten.
De bijdadrage van 3 euro (of meer als u wilt) wordt dan jaarlijks rond ein mei/ begin juni geïnd.
Dit jaar zal dat wat later zijn. Wanneer u de  deelname wilt stopzetten kan dat ter alle tijde.

Deze actie blijft voor de EHBO een onmisbare bron van inkomsten om ook in de toekomst onze leden te kunnen blijven bijscholen en onze diensten te kunnen verlenen bij de verschillende evenementen in het dorp.
(De aanwezigheid van EHBO'ers bij al deze evenementen is verplicht) Denk maar aan de vele sportevenementen b.v. het a.s. het 'open volleybaltoernooi', de feestweek, de schoolsportdag, paardenconcoursen, gymnastiekuitvoeringen en andere evenementen.
Kortom u ziet ons staan bij veel evenementen voor jong en oud.

Onze EHBO'ers volgen ieder jaar herhalngslessen om het diploma te verlengen, zij worden getraind en blijven getraind als AEDbediener.
Wij hopen op uw financiele steun en zeggen u bij voorbaat hartelijke dank.

 

Concept-Privacyreglement
Vanaf vandaag (25 mei 2018) geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Via deze link wordt u verwezen naar ons concept-privacyreglement.
Omdat dit concept-privacyreglement tijdens een ALV door de leden vastgesteld dient te worden, zal dit een ‘concept’ versie zijn, tot deze tijdens de ALV van 25-4-2019 vastgesteld is.

Meer weten?

Om meer inforrmatie te krijgen over de EHBO Vereniging Lemelerveld kunt u het beste contact opnemen met het secretariaat. De contactgegevens vindt u hiernaast en op de Bestuur pagina

 

Contact

Telefoon 0572-851380
R. Koetsierstraat 30, 8151 BJ Lemelerveld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.